Om os

Vi er tre dedikerede og erfarne certificerede trænere i ikkevoldelig Kommunikation, som samarbejder om projekter til gavn for en vifte af både private og offentlige målgrupper.

Vi trækker på vores tilsammen meget bredspektrede erfaringer med kursus- og vejlednings virksomhed. Vi brænder for at udvikle en bæredygtig og socialt retfærdig verden.

Vi arbejder ud fra principperne i Ikkevoldelig Kommunikation, som er udviklet af den amerikanske psykolog Marshall Rosenberg. En grundantagelse er at alt, hvad vi mennesker gør og siger, er udtryk for et ønske om at opfylde behov. Behov, som alle vi mennesker har til fælles, såsom sikkerhed, tilhørsforhold, accept og selvbestemmelse.

Når vi anerkender hinandens behov, er det lettere at finde løsninger, som alle parter kan leve med.

Vi tror på at der skal en anden tænkning til at løse de problemer, som menneskeheden står i. Det er den nye tænkning, som vi gerne vil understøtte.

Vi hjælper individer med at få kontakt med deres styrke og hinandens sårbarhed. Vi hjælper grupper med at slutte fred og blive effektive, så de kan medskabe den forandring, der er nødvendig. Vi uddanner coaches, der kan bidrage til at bringe fællesmenneskelighed og ansvarlighed ud i alverdens hjørner.

Vi arbejder bl.a. i Danmark, UK, Schweiz, Polen, Sverige og Indien.

Vi ikke alene forstår og underviser i IVK-koncepterne, men modellerer gennem vores eget eksempel principperne. Vi har undervist, mæglet, coachet og faciliteret forandringsprocesser i mange forskellige sammenhænge og virksomheder gennem mange år. Læs vores specialer i vores individuelle præsentationer.

Gitte Kjær-Westermann

Cand.scient.adm, MBA og Certificeret Træner i det kommunikationspsykologiske værktøj Ikke-voldelig kommunikation, IVK. Har virksomheden Living Communication og mange års erfaring i at arbejde med kommunikation, samarbejde, ledelse, indre ledelse og psykisk arbejdsmiljø i institutioner, organisationer og på arbejdspladser. Tilbyder også privatkurser og privatsessioner. Har været koordinator for det Nordisk Baldiske samarbejde om IVK NBC-NVC, og er formand for Foreningen for IVK i Danmark. Er mor til 4 børn og tidl. medlem af kommunalbestyrelsen i Lyngby-Taarbæk kommmune. Skriver og oversætter fagrelevante bøger. http://www.livingcommunication.dk.

Inge Brink Nielsen

Certificeret træner i lkke Voldelig Kommunikation siden 2003, advanced trainee i Samarbejds­baseret Problemløsning fra 2008 hos Ross Greene i Boston, Massachusetts . Fra  1983 til 2009 gymnasielærer med fagene fransk, idræt og dramatik. Konsulent med speciale i forældre og fagfolks kommunikation med udfordrede børn og unge. Afholder kurser, foredrag, supervision og rådgivning for skoler, gymnasier, institutioner og forældre. De sidste 5 år har jeg desuden arbejdet som specialpædagogisk studiestøtte for gymnasieelever med psykiatriske diagnoser. I den forbindelse er jeg tilknyttet Nørre Gymnasium og Ordrup Gymnasium i København. Endelig har jeg kendskab til ADHD fra min nærmeste familie. http://www.ingebrink.dk.

Pernille Plantener

Jeg er født i 1962 og oprindeligt uddannet i økologi og landbrugsteknik. Jeg har arbejdet inden for skolevæsenet, statslig forvaltning, med bæredygtig fødevareproduktion samt i privat rådgivningsvirksomhed som leder og konsulent. Efteruddannelse i projektledelse og som proceskonsulent. Certificeret træner i Ikkevoldelig Kommunikation 2011, certificeret coach i 2012, mentor i 2014.
Jeg er underviser bl.a. på den internationalt anerkendte coach-uddannelse Coaching For Transformation, konfliktmægler for Rigspolitiet, har stået i spidsen for en række danske og internationale projekter, medforfatter til bogen I Øjenhøjde med den Voldsudsatte , og tilbyder individuelle samtaleforløb samt gruppeforløb med henblik på at opnå indre fred, fremme tilliden, skabe ligeværd i samarbejdet, samt vække proaktivitet og kreativitet. http://www.businessbyheart.dk.

 

 

Advertisement